MENU 1
KOLDT
MARINERET SILD M. RØDLØG & KAPERS /
ÆG MED REJER OG HJEMMELAVET MAYONNAISE
LUNT
TARTELETTER MED HØNS I ASPARGES /
LEVERPOSTEJ MED BACON OG SVAMPE
VARMT
FLÆSKESTEG MED SPRØDE SVÆR / JULEMEDISTER /
HJEMMELAVET RØDKÅL / SAUCE LAVET PÅ STEGESKY
OG FLØDE / BRUNEDE KARTOFLER
Alt overstående serveres med brød og smør.
DESSERT
KLASSISK RIS Á LA MANDE MED LUN KIRSEBÆR SAUCE
KR. 289,-
PR. PERSON
MENU 2
KOLDT
MARINERET SILD MED RØDLØG OG KAPERS /
KARRYSILD / ÆG MED REJER OG HJEMMELAVET MAYONNAISE
LUNT
TARTELETTER MED HØNS I ASPARGES / FISKEFILET MED CITRON OG REMOULADE /
LEVERPOSTEJ MED BACON OG SVAMPE
VARMT
ROSASTEGT ANDEBRYST / FLÆSKESTEG MED SPRØDE SVÆR / JULEMEDISTER /
HJEMMELAVET RØDKÅL / SAUCE LAVET PÅ STEGESKY OG FLØDE / BRUNEDE KARTOFLER
Alt overstående serveres med brød og smør.
DESSERT
KLASSISK RIS Á LA MANDE MED LUN KIRSEBÆR SAUCE
KR. 329,-
PR. PERSON